JK: Posle mog koncerta trava više neće rasti!

"Od političara u publici bih volela da vidim i Čedu, i Vučića, i Dačića, i Đilasa, i Čanka, i Pajtića... Eh, kad bi se svi njihovi kvaliteti sabrali u jednom čoveku, Srbija bi dobila lidera za budućnost", rekla je pevačica pred svoj koncert 15. juna na Ušću

Jelena Karleuša održaće za tri dana koncert na Ušću kojim će obeležiti osamnaest godina na estradnoj sceni. Pevačica je u intervjuu za "Kurir" rekla da smatra da će njen nastup biti veliki spektakl.

- Svi znaju kakve koncerte priređujem publici i koliko se trudim da se granice svaki put pomere. Ovaj put sam se s ekipom koju čini više od 100 ljudi pripremala šest meseci. Uložila sam krv, suze i znoj, ogromna materijalna sredstva i napor da bih mom gradu, ali i čitavom Balkanu pružila spektakl koji će ostati upamćen - rekla je Karleuša, i nastavila:

- Počevši od muzike za koncert na kojoj su radili naši najbolji producenti i muzičari do filmova za LED ekrane, koji će publiku ostaviti bez daha, 40 igrača, koreografija, specijalnih kostima, specijalnih efekata... Bina će biti stvarno nešto što se viđa samo u najboljoj svetskoj produkciji i nešto totalno neisplativo kod nas, ali ne žalim. Inače, koncert na Ušću će trajati skoro tri sata, a bend, igrači i ja predstavićemo 35 pesama koje su obeležile moju karijeru - dodala je Jelena.

Na pitanje šta će se desiti posle njenog koncerta 15. juna, Karleuša je kratko odgovorila:

- Posle mog koncerta na Ušću trava više neće rasti - rekla je pevačica.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)