OSVETA: Srbin Travolta lovi američkog veterana De Nira! (VIDEO)

Pogledajte prvi trejler za film "Killing Season" u kojem Emil Kovač (Džon Travolta), srpski vojnik iz Bosne, pokušava da izravna račune sa narednikom Fordom (Robert de Niro), starim neprijateljem iz bosanskog rata

Prošle godine je veliku pažnju privukla vest da se snima triler "Killing Season" u kojem Džon Travolta, koji igra bosanskog Srbina Emila Kovača, juri američkog veterana Bendžamina Forda, kojeg glumi Robert de Niro, a sada se pojavio i prvi trejler u kojem vidimo njihov obračun u bespuću Amerike.

Priča počinje kada Bendžamin Ford (De Niro), koji usamljenički živi u planinskom kraju Amerike daleko od civilizacije, dobija iznenadnog posetioca, evropskog turistu Emila Kovača (Travolta) koji je navodno zalutao i slučajno nabasao na Fordovu kolibu. Između njih se razvija čudno prijateljstvo, ali sve se menja kada na videlo isplivaju demoni iz prošlosti. Ford pokušava da zaboravi uspomene iz Bosne, a Kovač ima samo jedan motiv, da se napokon osveti Bendžaminu, svom zakletom neprijatelju iz rata.

Najveći deo filma je snimljen u Apalačijan planinama u severnoj Džordžiji, a ostvarenje koje je režirao Mark Stiven Džonson ("Ghost Rider" i "Dardevil"), premijeru će imati 12. jula, a tada ćemo videti kako u holivudskoj verziji izgleda obračun dvojice veterana iz rata u Bosni.

Pogledajte trejler za film "Killing Season":

(Telegraf.rs)