X FACTOR NA PINKU: Počinje potraga za talentima, prijavite se (FOTO) (VIDEO)

Popularni šou počeće da se emituje od oktobra na "ružičastoj televiziji", dok je veliko finale zakazano za februar. Prijava za audiciju počinje od danas. Pobednik "X factora" dobija Ugovor o vođenju karijere, koji je vredan više od 200.000 evra, kao i ugovor sa produkcijom "Sony music"

NOVI TALENT-ŠOU OD JESENI! "X factor", jedan od najpopularnijih svetskih šou-programa, počinje sa emitovanjem u oktobru, a pripreme su već uveliko u toku, saopšteno je danas na konferenciji za štampu na Televiziji "Pink", koja je postala emiter ovog formata za područje Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, dok će se šou emitovati i na televiziji „Sitel" u Makedoniji. Hrvatska će u ovaj projekat biti uključena od naredne sezone.

- Ovo je šou u kojem se traži i nešto više od pevanja koje se podrazumeva, neka vrsta harizme koju su autori projekta definisali kao "X factor". U pitanju je takmičarski muzički šou u kojem će se pojaviti pevači različitih godina i različitih muzičkih pravaca. Naša želja je da u narednoj godini iznedrimo nekoliko velikih zvezda iz oblasti pop, rok muzike i novih muzičkih pravaca. Neksromno smatramo da je samo TV „Pink" zajedno sa svojom izdavačkom kućom „City records" u mogućnosti da po završetku ovog šou-programa obezbedi karijeru pobedniku i eventualno još nekom od učesnika kojeg ne izabere publika. A osim Ugovora o vođenju karijere, koji je vredan više od 200.000 evra, pobednik dobija i Ugovor sa produkcijom  "Sony music" - rekao je Darko Popović, direktor promo i PR sektora i pomoćnik glavnog urednika TV Pink.

(Telegraf.rs)