"Eyesburn" sprema nezaboravan nastup na Olimpu!

Bend planira da priredi fanovima , kako kažu "nezaboravan nastup", a ujedno će promovisati i novi album

Kultni beogradski bend "Eyesburn" na letnjoj sceni sportskog centra Olimp (Zvezdara) 6. jula, koncertno promoviše svoj novi, povratnički album "Reality Check". Bend planira fanovima da pripredi, kako kažu "nezaboravan nastup".

- Predstavićemo se u novom ruhu, predstavićemo pesme sa novog albuma, ali i sve one stvari iz dosadašnje karijere, sviraćemo dovoljno da niko ne ode kući razočaran i nadamo se da će nam publika pružiti energičan "feedback" kakav nas uvek čini boljim na bini - kaže za Telegraf Nemanja Kojić Kojot, frontmen jednog od najboljih bendova današnjice sa ovih prostora.

"Eyesburn" će promovisati kompletan novi album, ali će napraviti i presek svoje bogate karijere, svirajući stare i prepoznatljive hitove. Kao gosti koncerta nastupiće pančevački bend Iskaz, koji je nedavno izbacio spot za pesmu "Warfare" na kojoj je gostovao Kojot.

Ulaznice su u prodaji preko Eventima po ceni od 800 dinara.

Eyesburn je oformljen 1994 god. i prvu postavu su činili Alek - bubnjevi, Laza - bas, Nenad - vokal, Kojot - gitara i u ovoj postavi je bend 1995. godine snimio prvi album "Freedomized". Eyesburn vremenom hardcore zvuk počinje da obogaćuje i drugim muzičkim stilovima pa se se javlja potreba za proširivanjem postave i nadogradnjom već postojećeg zvuka.

Podsetimo se atmosfere sa nedavno održanog koncerta na otvaranju bašte KST-a:

(Telegraf.rs)