Kusta zbog Monike otkazao učešće u Guči

"Prvobitno nisam planirao snimanje baš tih dana, ali Monika može samo tada i to su njeni fiksni datumi, pa sam, nažalost, morao da otkažem Sabor u Guči. Ako Bog da, biću domaćin iduće godine", rekao je poznati reditelj

Poznati reditelj Emir Kusturica neće biti domaćin 53. Sabora u Guči, koji se održava od 5. do 11. avgusta. Kako prenosi "Kurir", razlog njegovog izostanka je Monika Beluči, pošto baš u to vreme dolazi slavna italijanska glumica kako bi snimala scene za njegov novi film "Na mlečnom putu". 

Upravo sa ovim ostvarenjenm Kusturica pretenduje da osvoji treću Zlatnu palmu u Kanu.

- Prvobitno nisam planirao snimanje baš tih dana, ali Monika može samo tada i to su njeni fiksni datumi, pa sam, nažalost, morao da otkažem Sabor u Guči. Ako Bog da, biću domaćin iduće godine - rekao je Kusturica za "Kurir".

Kao što je poznato, na Saboru u Guči nastupiće, između ostalih, Aca Lukas (8. avgusta), kao i Goran Bregović sa Orkestrom za svadbe i sahrane (11. avgusta). Osim toga, kao specijalni gosti sviraće trubački velemajstori Boban i Marko Marković, Dejan Petrović, Dejan Lazarević.

(Telegraf.rs / Kurir)