SVE O POBEDNIKU FARME: Memo, slikar koji se pretplatio na pobede u rijalitijima! (VIDEO)

Sulejman Haljevac iza sebe ima pobedu u bosanskom rijalitiju "Izgubljeni", a imao je priliku da vodi autorsku emisiju "Zlate mi", koja nije dobro prihvaćena od strane tamošnje publike

Pobednik četvrte sezone rijalitija "Farma", akademski slikar Sulejman Memo Haljevac (31), srećan je jer se Bosna ujedinila i glasala za njega da pobedi. Memo iza sebe ima pobedu u rijalitiju "Izgubljeni", a kratko je bio voditelj emisije "Zlate mi", koja je doživela debakl i bila ismevana od strane većine u Bosni. Po izlasku sa imanja saznao je da njegova supruga Lejla Haljevac čeka ćerku, a par već ima sina Ajana. Memo je akademski slikar, koji je završio srednju umetničku školu, a nakon toga i Akademiju. Redovno ističe da je veliki patriota.

Haljevac, koji ima 31 godinu, završio je Srednju umetničku školu, a nakon toga i Akademiju. Međutim, na portalima se mogu videti komentari kako su Sulejmanu roditelji pomogli da upiše pomenutu srednju školu, buduće da su oboje profesori u istoj. Iza sebe ima devet veoma posećenih samostalnih izložbi.

Haljevac je, po izlasku sa imanja, saznao tužnu vest - da mu je otac oboleo od raka pluća i glave, te da se nalazi u bolnici.

(A. Č.)