KO JE BIO IGOR RAMOVIĆ: Gogin suprug - duša od čoveka i kum Marka Miškovića

Biznismen, koji je preminuo nakon svega dva meseca braka sa pevačicom, dve decenije je živeo u Londonu, gde se družio sa ličnostima poput Naomi Kembel, Gaja Ričija, princa Vilijama i Paris Hilton

Za ime Igora Ramovića (39) u srpskoj javnosti se prvi put čulo u februaru ove godine, kada je "predstavljen" kao novi dečko pevačice Goge Sekulić. Međutim, Ramović je deo džet-seta bio i pre nego što je mlada pevačica ušla u njegov život.

Naime, kako je na početku njegove veze sa Gogom pisao dnevni list "Kurir", Ramović je skoro dve decenije živeo u Londonu, gde je bio vlasnik nekoliko noćnih klubova. Navodno, zbog toga je veoma često bio u društvu Naomi Kembel, Gaja Ričija, princa Vilijama i Paris Hilton. 

Jedan od njegovih poslovnih partnera bio je i biznismen Erik Princ, sa kojim je Ramović sarađivao u poslovima prodaje naftnih derivata.

Međutim, ono što je Goga prećutala, pokušavajući da bude jaka, jeste da je Ramović saznao da boluje od teške bolesti. Usledilo je lečenje kod najboljeg radiologa u Nemačkoj, koje, nažalost, nije pomoglo.

- Goga je znala sve vreme, borila se zajedno sa njim, a uporedo je gostovala po emisijama i trudila se da glumi sreću. Bio je duša od čoveka i svi koji su ga poznavali su ga obožavali. Imao je najboljeg radiologa, ali, nažalost, nije uspeo - kaže za Telegraf blizak prijatelj bračnog para.

Igor Ramović je umro u Nemačkoj, posle dva meseca braka sa Gogom Sekulić, uz koju je proveo poslednje sate života.

(Telegraf.rs)