ŽURKA DO JUTRA: Kevin Sanderson za kraj Lovefesta! (FOTO)

Više od 16.000 posetilaca uživalo je na sedmom festivalu ljubavi, a organizatori i oduševljena publika tvrde da je ovo bio jedan od najuspešnijih i najposećenijih izdanja Lovefesta do sada

Posle spektakularnog dvosatnog nastupa i dva bisa Kevina Sandersona, legende Detroit tehna, završen je sedmi Guarana Lovefest koji je od 1. do 3. avgusta posetilo više od 16.000 ljudi.

Po mišljenju organizatora, ali i komentarima publike, ovogodišnji festival ljubavi je najuspešnije izdanje do sada.

Na glavnoj muzičkoj bini program je otvorio beogradski di-džej Vuk Smiljanić. Posle njega nastupio je dvojac Detroit Swindle, čiji je nastup prema mišljenju publike svrstan među najbolje tokom protekla tri dana.

Da podsetimo, sedmi Guarana Lovefest održan je od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Muzički program bio je raspoređen na četiri lokacije u gradu, dok je festival imao i deset besplatnih programskih zona. U okviru manifestacije uspešno su sprovedeni i posebni projekti, među kojima su humanitarna akcija za kupovinu ultrazvučnog aparata za rano otkrivanje raka u okviru Ljubičaste zone, promocija borbe protiv govora mržnje na internetu na No Hate Speech zoni, kao i prva Kancelarijada u Srbiji.

(J. J.)