SEKA ILI KARLEUŠA: Koja je zgodnija? (FOTO)

Pevačice ponosno pokazuju svoje atribute i ne kriju da iza zategnutog i seksi tela stoje naporni treninzi i iscrpljujuće dijete. Ipak, od kada je počela da vežba sa suprugom Veljkom, Seka se pridružila Jeleni na samom vrhu liste najzgodnijih na estradi

Dve rivalke na estradi Jelena Karleuša i Seka Aleksić prate trendove, te redovno svoje pratioce na društvenim mrežama počaste nekom fotkom na kojoj poziraju u seksi pripijenoj haljini ili minijaturnom bikiniju. Navodno je godinama postojala netrpeljivost među njima, ali su stvari izgleda krenule na bolje nakon što su javno počele da hvale jedna drugu. Ipak, mnogo je sličnosti među ove dve estradne zvezde.

I tamnokosa i plavokosa pevačica vole da eksponiraju svoje adute, te pratioci često komentarišu njihove grudi koje su u prvom planu. Poznato je da Jelena ima silikone u grudima, dok Seka može da se pohvali prirodno bujnim poprsjem. Tu je i aksesoar za plažu kao što su naočare, velike minđuše i ogrlice.

Iako potpuno različite sigurno je da i jedna i druga oduzimaju dah svojom pojavom, a mi vas pitamo koja je zgodnija cica? Svoje mišljenje ostavljajte u komentarima.

(A. Č.)