Rozga posle Oluje peva u Srbiji na Preobraženje

Posle veselja u Kninu, gde je nastupila povodom godišnjice vojno-policijske akcije "Oluja", tokom koje je ubijeno najmanje 1.886 osoba srpske nacionalnosti, Rozga će zapevati u Srbiji i to na pravoslavni praznik Preobraženje

Posle veselja u Kninu, gde je nastupila povodom godišnjice vojno-policijske akcije "Oluja", tokom koje je ubijeno najmanje 1.886 osoba srpske nacionalnosti i proterano najmanje 250.000 stanovnika bivše Republike Srpske Krajine, Jelena Rozga zapevaće 19. avgusta u Sokobanji, i to ni manje ni više nego na veliki pravoslavni praznik Preobraženje Gospodnje, a to je zasmetalo meštanima tog gradskog naselja.

- Ova Jelena Rozga, koja je pevala u Kninu na proslavi godišnjice "Oluje", pevaće nam 19. avgusta na Preobraženje u akva parku "Podina". Da li vi mislite da je to u redu? - zapitali su se mnogi.

Upravnik akva parka Ljubinko Milenković izjavio je za "Alo" da u Jeleninom nastupu nema ničeg spornog.

- Rozga je u Srbiji pevala celo proleće, pa što ne bi sada kod nas? Ja nisam nacionalista, nisam čuo da se u Hrvatskoj bilo šta i slavilo - rekao je upravnik akva parka dodajući da je o njenom nastupu odlučio Upravni odbor Turističke organizacije Sokobanja, kao i da se kako njen nastup, tako i ostale aktivnosti finansiraju od prihoda koje objekat ostvari.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)