VEDRANA RUDAN: Popović je pi**kica i ku**ić!

U novom postu na svom blogu hrvatska književnica je prokomentarisala raskid i prepucavanje Severine i Milana Popovića

Hrvatska književnica Vedrana Rudan se u novom postu na svom blogu pozabavila halabukom koja se podigla zbog raskida Severine i Milana Popovića, a u tekstu pod nazivom "Severina carica", ona je osula paljbu po nekadašnjem vereniku Vučkovićeve.

Novi blog post Vedrane Rudan prenosimo u celosti:

Kad naši prostori prestanu biti mračna vukojebina u kojoj kusi pas više vrijedi nego žena, sigurno ćemo to dočekati, Severina će i službeno postati hrvatska Žena Nad Ženama. Iskreno joj se divim. Trebalo je preživjeti onaj film u zemlji u kojoj si kurva i kad počiniš mnogo, mnogo manji zločin. Kad se poželiš, primjerice, rastati od mužjaka koji se s tim ne slaže. Nas obične žene u tim trenucima tresnu, u najboljem slučaju, ili skrate za glavu što se dešava češće.

Punoljetne žene ma gdje živjele i čime se god bavile dijele se na kurve, ako su neudane, i na majke, ako su udane i imaju djecu. Udane koje nemaju djecu su perverzne kuje koje ganjaju karijeru ili nedovoljno uporne kučke nesposobne da pokrenu crknute spermiće svojih muževa. U takvom svijetu Severina se kresnula pred kamerom.

Nema medija koji se na ovaj ili onaj način nije očešao o Severinu. Sve su novine objavile Vijest. Novinari i novinarke osuli su drvlje i kamenje na slobodnu žensku kojoj nije bila sveta činjenica da je njen partner oženjen muškarac i otac troje djece. Njegova je žena preko noći postala Svetica Hrvata, Vlasnik Mlohavog Kurca Žrtva a Severinu je hrvatski katolički narod spaljivao na milijun načina.

Uzalud. Ovoj ženi ni hrvatski ženomrsci ni hrvatske ženomrzice ništa ne mogu. Dok se Severinu nabijalo na kolac kritičarima njenog lika i djela nije palo na pamet da su se jebale i još se jebu njihove majke, sestre, susjede i žene. Sve dok se žena praši daleko od nadrkane gomile to joj se nekako oprašta. Reflektori? Nikad!

(Telegraf.rs/Rudan.info)