TAJSON: Ja sam alkoholičar, na granici sam života i smrti! (VIDEO)

Bivši bokserski šampion priznao je da je godinama lagao ljude da nema velike probleme sa opijatima i naveo da pod hitno želi da promeni ovu lošu naviku

ŠOKANTNO PRIZNANJE! Majk Tajson, jedan od najboljih boksera svih vremena, otkrio je da se nalazi na granici života i smrti zbog prekomerne upotrebe alkohola i narkotika. Bivši šampion u super teškoj kategoriji je na konferenciji za medije u američkom gradu Veroni rekao da je godinama lagao da se rešio opijata.

- Ja sam ponekad loša osoba. Radio sam mnogo loših stvari i želim da mi se oprosti... Želim da promenim svoj život i da živim drugačije od sada. Hoću da vodim zdrav život. Ne želim da umrem. Ja sam na ivici smrti, jer sam okoreli alkoholičar - rekao je popularni Gvozdeni Majk.

Nakon što je shvatio šta je sve otkrio prisutnim novinarima, Tajson je napravio pauzu i dodao da nije konzumirao alkohol i drogu već šest dana, za šta smatra da je "pravo čudo".

- Lagao sam sve one koji su mislili da ne pijem. Ovo je moj šesti dan od kada ne uzimam opijate. Neću ih više nikada koristiti - priznao je nekada najbolji bokser sveta, koji je bio već tri puta na rehabilitaciji i odvikavanju od narkotika.

(Telegraf.rs/DailyMail)