POČELE AUDICIJE: X Factor stigao u Niš, na redu je Novi Sad! (FOTO)

Prva audicija za ovaj muzički šou u našoj zemlji održana je Nišu, gde su stotine talentovanih muzičara pokazali svoje umeće, dok se naredna očekuje već sutra u Novom Sadu, a odmah zatim i u Beogradu

Stotine talentovanih ljubitelja muzike oprobalo se danas u pevanju na prvoj audiciji "X Faktora" u Srbiji koja se održala u niškom Narodnom pozorištu.

Vesela i euforična atmosfera prodrmala je Niš, dok su se učesnici trudili da žiriju pokažu ono u čemu su najbolji kako bi možda jednog dana postali velike zvezde na ovim prostorima.

Na takmičenje je stigao i osamnaestogodišnji Nikola Vuković, koji je sa gitarom u ruci nestrpljivo čekao svoj red za nastup.

- Oprobao sam se na takmičenju „Ja imam talenat", pa sam odlučio da pokušam ponovo. Pripremio sam tri strane i dve domaće kompozicije. Nadam se da ću se probiti dalje, a ako ne uspem, uvek me čeka karijera uličnog pevača, na ulici mi obožavalaca ne manjka - iskren je bio Nišlija.

Nakon Niša, svi takmičari koji veruju da imaju talenat, mogu da dođu na audiciju u Novom Sadu 28. i Beogradu 29., 30. i 31. avgusta, dok će svi znatiželjni gledaoci moći da ovaj svetski format prate na televiziji "Pink" od 14. oktobra.

Veliko finale odigraće se u februaru 2014. godine, a pobednik će moći da se pohvali kompletnim vođenjem karijere, muzičkim albumom i sa minimum dva plaćena video spota.

(D. K.)