Severina se sa bebom seli u Beograd!

Po izlasku iz bolnice, pevačica će sa sinom Aleksandrom boraviti kod majke u Splitu, a potom će se preseliti u srpsku prestonicu

Hrvatska zvezda Severina posle dugog iščekivanja porođaja, napokon se sinoć u 23,04 časova porodila carskim rezom u splitskoj bolnici. Pevačica je porođaj očekivala od 3. februara, a mediji su uporno spekulisali sa terminom, pa se nagađalo da će to biti 7, odnosno 11. februara. Ipak, dete je na svet došlo sinoć.

- Za vreme večernje kontrole lekari su odlučili da više ne čekaju da do porođaja dođe prirodnim putem i poslali su Severinu na carski rez. I majka i dete su dobro, potvrdio je za hrvatski "Jutarnji list" direktor KBC-a Split Dujomir Marasović. On je objasnio da je Severina tražila strogu zaštitu svoje privatnosti i da niko iz bolnice ne komunicira sa medijima.

Srpski biznismen i pevačicin verenik Milan Popović  je sve vreme bio uz svoju dragu sem u toku samog carskog reza. Lekari su mu javili da njegova verenica odlazi u operacionu salu, pod anesteziju. Tada je Popović rekao da će se dete zvati "samo" Aleksandar, po njegovom dedi, a ne Ivan Aleksandar, kako se nagađalo u medijima.

Severina je za vreme održavanja trudnoće ležala u svojoj bolničkoj sobi i svim prijateljima govorila da želi da se porodi prirodnim putem jer na tome insistira njen Milan, pošto veruje u alternativnu istočnjačku životnu filozofiju. Lekari u Splitu su, zbog njenih godina (na pragu je pete decenije), ipak odlučili drugačije.

Nešto pre ponoći, Milan je svojim prijateljima  javio sms porukama radosnu vest da je dobio sina. Telefon nije prestajao da mu zvoni, ali se on nikom nije javljao. Odmah je došao u bolnicu, da bi bio uz svoju dragu čim se probudi iz anestezije.

Jutros oko 10 sati Severini i malom Aleksandru u posetu su došli Milan Popović i njena majka Ana Vučković.

Pevačica će u splitskoj bolnici ostati još desetak dana da bi se oporavila, odmorila, ali i pripremila na majčinstvo. Zatim će se preseliti na nekoliko dana kod svoje majke Ane, koja živi u Splitu. Severini će u prvim danima sa bebom pomagati kako majka, tako i sestra Zdenka, a najviše pomoći očekuje od sestrične, ujedno i najbolje prijateljice, medicinske sestre Nevenke Žeravice. Nevenka je Severini za vreme trudnoće bila najveća podrška. Posle Splita, piše "Jutarnji list", Severina i Milan će  živeti u Beogradu.

Čini se da je posle oca deteta najsrećniji Severinin menadžer Tomislav Petrović, koji je oduševljen, jer se Aleksandar rodio baš na njegov rođendan 20. februara. Prijatelji su ga sinoć zezali da bi prestolonaslednik "kralja bakra" (kako Milana nazivaju u medijima) kao kršteno ime mogao da doda i Tomislav.

Severina i Milan su svoju vezu započeli u decembru 2010. Sve je počelo kada je splitska lepotica angažovana da peva na proslavi rođendana vlasnika firme "Amalko grupa" i suvlasnika valjaonice "Sevojno", čiji godišnji prihodi prelaze milijardu dolara. Bila je to ljubav na prvi pogled, kažu svedoci.

- Da, zaljubila sam se. Dogodilo se spontano. Ljubav je planula čim sam ga upoznala - priznala je zaljubljena Severina. Njih dvoje su na Maldivima proslavili i prvih mesec dana svoje romanse. U proleće 2011. par se verio, a Severinin prst je ukrašen detaljem - Kartijeovim prstenom, vrednim oko 2.500 evra.

- On je osoba sa kojom želim da  provedem ostatak života - rekla je pevačica koja je u avgustu prošle godine objavila da je trudna. Severina je pritom dodala i da se neće udavati, jer Milan i ona imaju osećaj kao da su već u braku.

Za vreme boravka u bolnici Severina nije bila razmažena zvezda, tvrdi osoblje splitskog KBC-a. Bila je smeštena u klasičnoj bolničkoj sobi, jela je sve što jedu i ostale trudnice, a vreme je provodila čitajući knjige o odgoju dece.

(N. I. / Telegraf.rs / Jutarnj list / foto: Balkanmedia)