Severina rodila sina Aleksandra!

Hrvatska pevačica porodila se u splitskoj bolnici Firule i na svet donela dečaka teškog 3,200 kg i dugačkog 52 cm, srećni tata Milan već video sina

  • 2

Hrvatska pevačica Severina Vučković(39) porodila se večeras oko 23 sata u splitskoj bolnici na Firulama, a dečak je, kako saznajemo, dobio ime Aleksandar. Porođaj je obavljen carskim rezom, a bebac je težak 3,200 kg i dugačak 52 centimetra.

Pevačicin verenik, srpski biznismen Milan Popović(46), nalazi se pored nje u bolničkom apartmanu, a osoblje KBC-a Split pazi na novorođenče i majku koja se odlično oseća nakon porođaja.

Hrvatskoj pop zvezdi ovo je prvo dete, kao i njenom vereniku Milanu Popoviću sa kojim je u vezi od decembra 2010. godine.

Severina se prethodnih dana premišljala na koji način da se porodi, pa iako je njen lekar predlagao carski rez zbog izvesnih komplikacija, pevačica je insistirala na prirodnom porođaju. Na kraju je ipak bila prinuđena da Aleksandra donese na svet posle hirurške intervencije.

(Telegraf.rs /  Foto: Facebook)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA