Novinarka Telegrafa oduševila žiri X Factora! (FOTO) (VIDEO)

Tamara Milić pobrala je brojne pohvale na račun pevanja od strane Željka i Emine, a Kristina Kovač i Kiki Lesendrić najavljuju uzbudljivu sezonu najgledanijeg svetskog šou-programa

Foto: Milena Đorđević

Danas je u zgradi Televizije "Pink" održana konferencija za medije povodom objave članova žirija šou-programa "X Faktor". Ovoj "raspevanoj" konferenciji prisutvovao je veliki broj predstavnika medija, a samo četiri novinara su imala hrabrosti da stanu pred žiri i pokažu talenat. Prvo mesto i nagradu je odnela novinarka Telegrafa Tamara Milić.

Žiri koji čine Željko Joksimović, Emina Jahović, Kristina Kovač i Kiki Lesendrić izjavili su da se raduju ovom projektu, a Emina najavljuje da će se voditi srcem i neće biti stroga.

- Meni je bitno da osoba zna da peva i vodiću se svojim srcem. Neću da budem stroga i da maltretiram učesnike, a ako se neko dobro pokaže, pomoći ću mu u građenju karijere- rekla je lepa pevačica, dok je Joksimović dodao da ne zna ko je najpoznatiji član žirija i jedan od kreatora "X faktor" Britanija Sajmon Kauel.

(A. Čanović)