PUKLA TIKVA! Dejana raskinula sa Stojketom zbog Bojane! (FOTO)

Manekenka se naljutila i posvađala sa Stojkovićem kada je u novinama pročitala da je on na splavu naručio pesmu "Imam ljubav, ali kome da je dam", koju je, navodno, posvetio supruzi od koje se razvodi

Bez obzira što su Vladimir Stojković i Dejana Živković koristili svaku priliku da javno pokažu koliko se vole, izgleda da je ta priča završena, budući da je, kako "Alo" navodi, Dejana raskinula s golmanom Partizana, i to zato što je on na splavu naručio pesmu, koju je, navodno, posvetio uskoro bivšoj supruzi Bojani!

Nakon utakmice Srbija-Hrvatska, Stojković se sa društvom provodio na splavu, a specijalno za njega je bila naručena numera "Imam ljubav, ali kome da je dam", koju je, kako su komentarisali prisutni, posvetio Bojani, što je naljutilo manekenku koja se zbog toga posvađala s Vladimirom.

- Ona se u subotu pojavila na splavu, gde je bila sa dve drugarice, a zatim su se u njenom društvu našli Veljko Ražnatović i još neki muškarci. Dejana je sve vreme đuskala, a povremeno je preskakala u separe u kojem je sedeo jedan dečko s kojim je sve vreme flertovala - zaključio je jedan od prijatelja Dejane i Vladimira.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)