SUZANA MANČIĆ: Nemam treći kuk, s operacijama je gotovo! (FOTO)

- Nisam htela da idem na operaciju ni u Ameriku, ni u Grac, ni u Atinu. Znala sam da imamo dovoljno dobre doktore u Srbiji. Jedino oni mogu da shvate kako je meni - izjavila je voditeljka

Suzana Mančić, kojoj je prošlog petka ugrađen i drugi veštački kuk, u intervjuu za portal "Dobar život" kaže da se oseća dobro, iako je prilično iscrpljena nakon operacije. Poznata voditeljka priča da joj je soba stalno puna posetilaca i da vreme u bolničkoj postelji koristi da bi završila svoju drugu knjigu koja će biti objavljena narednog meseca.  

- Treći kuk nemam! Šta sam operisala, operisala sam. Više tih iznenađenja neće biti! Meni su zglobovi bili loši i to smo završili. Nisam htela da idem na operaciju ni u Ameriku, ni u Grac, ni u Atinu. Znala sam da imamo dovoljno dobre doktore u Srbiji. Jedino oni mogu da shvate kako je meni. Doktor Blagojević je najbolji doktor na svetu. Prvom operacijom on je pokazao da je veliki stručnjak. Nisam žurila, rekao mi je da moj drugi kuk može da izdrži do sledeće godine. Planirala sam zato operaciju u martu-aprilu. Ali pala sam u stanu pre mesec dana i to je jako iziritirao kuk. Došlo je do velikog nagnječenja, a doktor je bio na odmoru baš u tom trenutku. Tako se meni hoće! Ležala sam kod kuće, dolazila je Hitna pomoć... Kad se vratio, rekao mi je: "Vama će iz dana u dan biti gore. Sad je trenutak da se operišete". I tako smo i uradili - objašnjava Mančićeva, i dodaje da se trudi da bude dobro, ali da se još nije oporavila, kao i da ju je iscrpilo to što je prethodnih dana imala postoperativnu temperaturu.

(Telegraf.rs/Dobarzivot.com)