U SUSRET FOAM FESTU: Svi na uživanje u peni

Posetiocima u Kombank areni biće upriličen veličanstven scensko muzički spektakl! Ugođaj će upotpuniti više gigantskih pena topova raspoređenih po hali

Kapije Kombank arene otvaraju se u 20 časova u subotu, i jedno je sigurno, svako ko prođe kroz iste, uživaće u žurki godine! Rekviziti poput šlaufa, mišića, peraja naočara za ronjenje i ostale opreme, kao i svake godine, moći će da se unesu u arenu, a za sve koji budu želeli da se presvuku, ili odlože garderobu, obezbeđeni su sandučići.

Ugođaj u areni upotpuniće više gigantskih pena topova raspoređenih po hali, preko 300 kvadratnih metara led zidova, i vrhunska produkcija za koju je ove godine zadužen Skaj mjuzik. Na stotine roto glava, svetslosnih lasera, reflektora, i druge opreme, povezane su stotinama metara kablova, a pored svetlosno-zvučnih, pirotehničkih efekata i odličnog zvuka, publika će ove uživati u jedinstvenom programu.

I Rodžer Sančez u areni!

Program festivala u Kombank areni startuje u 20 časova nastupom Di džej Nelija, zatim slede Kriminal Gajs, Petar Dela Pijetra, Felipe Simo, Saks 'N Gruv, Emil Lazaria & Kejtlin, Di džej Pleja i Rikardo La Rok, Gagi Kabadajić i Mc Dejms, Pantelis, Geo De Silva, dok će u u jutarnjim satima nastupiti Predrag Janus sa prijateljima.

Lajv strim uključenje u Kombank arenu i set osvajača Gremija Rodžer Sančeza očekuje se dva sata iza ponoći.

(Telegraf.rs)