U ZNAKU MUZIKE: Dženan Lončarević, Goca Tržan, Željko Samardžić zvezde Radijskog festivala (FOTO)

Domaći i regionalni pevači i njihove koleginice oduševili su prisutne izvođenjem novih i starih hitova na muzičkoj manifestaciji održanoj u novobeogradskom Belexpo centru

Pod sloganom "Muzika je glavna", u novobeogradskom Belexpo centru održano je poslednje veče tradicionalnog Radijskog festivala. I ovaj put, ova popularna manifestacija okupila je mnogobrojne domaće i regionalne muzičke zvezde.

U svečanom ambijentu, publici su svoje nove numere ali i stare hitove predstavili Goca Tržan, Jelena Tomašević, Dženan Lončarević, Željko Samardžić i ostali. Svi oni međusobno su se smenjivali na tri tematski različite bine, a ceo program trajao više od tri sata.

Završno veče otvorio je crnogorski pop pevač Bojan Marović, a ubrzo zatim atmosferu je na viši nivo podigao Bane Lalić MVP koji je izveo hit numeru "Celu noć i celi dan". Nakon Baneta imali smo priliku da čujemo i Dejana Cukića ali i Jelenu Tomašević.

Takođe, zapažen nastup imao je i čuveni ženski sastav "Frajle", zatim bend "Neverne bebe", kao i legendarni rok sastav "Crvena jabuka". Žera i drugari su svojim čuvenim hitovima podsetili na stara dobra vremena eks-ju roka.

Boje domaće pop muzike branili su Dženan Lončarević, "Leksington bend", Dado Glišić odnosno Željko Vasić, a oni su svojim pesmama i svirkom naterali publiku da đuska i peva. Takođe, svoje vokalno umeće pokazao je i gost iz Hrvatske Toni Cetinski.

(Telegraf.rs)