Goga preko suda traži televizor od svekrve!

"Hoću svoje gaće i druge stvari iz stana u kom sam do juče živela. Želim da se što pre vratim u normalan život", uznemireno je rekla pevačica

Pevačica Goga Sekulić pokrenula je ostavinski posutupak preko suda kako bi iz stana, iz koga ju je izbacila svekrva, a u kome je ona živela sa pokojnim suprugom, uzela stvari koje su joj tamo ostale, kao i vredne svadbene poklone među kojima je i televizor od 1.500 evra.

Ona je juče u Prvom opštinskom sudu na Novom Beogradu na prvoj raspravi ostavinskog postupka, tražila skoro svu pokretnu imovinu iz stana u Sarajevskoj ulici u kojem je živela sa svojim preminulim suprugom Igorom Ramovićem.

Njena svekrva Zorica Trezin je sudu u Ustaničkoj pre nekoliko dana dostavila podnesak u kojem navodi da je Igorove i Gogine vereničke burme prodala jer joj je u to vreme bolesni sin tako rekao. Pevačicu je to užasno uzrujalo jer je lično njoj svekrva odmah posle smrti sina priznala da je u očaju i nemaštini prodala zlato, i to je bio glavni okidač da Goga pokrene ostavinski postupak.

(J. J./Blic)