Bane Janković imao infarkt!

"Sve je u redu, dobro mi je. Ipak, zbog svega što se dešavalo, mogu reći da mi je zdravstveno stanje i dalje nestabilno. Osećam se dobro, ali ću znati kakvo mi je stanje tek kad budem otišao na kontrolu za sedam dana", rekao je maneken

Bane Janković završio je pre deset dana u bolnici "Bežanijska kosa" zbog posledica srčanog udara koji je prouzrokovan običnom prehladom. Maneken je za "Alo!" otkrio da je njegovo zdravstveno stanje bolje, ali dalje ne i stabilno.

- Sve je u redu , dobro mi je. Lekari su mi rekli da sam dobro i da mogu normalno da funkcionišem, da jedem sve i da nastavim da se bavim sportom. Ipak, zbog svega što se dešavalo, mogu reći da mi je zdravstveno stanje i dalje nestabilno. Osećam se dobro, ali ću znati kakvo mi je stanje tek kad budem otišao na kontrolu za sedam dana. S obzirom na to da sam mlad, da ne pušim i ne pijem alkohol, lekari smatraju da nema razloga da ne bude sve u redu. Evo, upravo sam se vratio s treninga i spreman sam da odem na kafu, polako se vraćam u normalu - rekao je Janković za "Alo!" i otkrio šta je sve prethodilo njegovoj hospitalizaciji:

- Razboleo sam se i tri dana sam bio pod izuzetno visokom temperaturom. Bilo mi je sve gore, a onda, kada mi je temperatura bila nepodnošljivo visoka i kada sam osetio bolove u grudnom košu, otišao sam u bolnicu "Bežanijska kosa", gde su lekari odlučili da me zadrže na posmatranju. Zbog virusa koji sam imao i visoke temperature, lekari su uradili pregled srca i ustanovili su da je sve u redu. Međutim, izgleda da je došlo do pucanja krvnog suda, što je uzrokovalo srčani udar - dodao je Bane, i naveo da se u tom trenutku jako uplašio:

- Proveo sam tri dana u bolnici, lekari su bili predivni, kao i kompletno osoblje, a meni ipak nije bilo svejedno, mnogo sam se uplašio, ali je sada sve dobro. Kaća se mnogo potresla, non-stop je bila uz mene, odložila je sve obaveze i stvarno mi je žao što ju je sve to uznemirilo. Ali hvala Bogu, sad je sve to iza nas i nadam se da će mi na kontroli, koja me očekuje, lekari reći dobre vesti - zaključio je Janković.

(Telegraf.rs/"Alo!")