OČAJNA KARLEUŠA: Zašto me mrzite, šta sam vam to uradila?! (FOTO)

- Moje srce je slomljeno! Želim da znam zašto se na najgori mogući način ja omalovažavam, dok sa druge strane, favorizuju osobe koje bi u normalnim, pravnim državama bile iza rešetaka - napisala je pevačica u pismu upućenom javnosti

Jelena Karleuša je na svojoj Fejsbuk stranici objavila otvoreno pismo u kojem se, između ostalog, pita zašto je izložena najstrašnijem medijskom linču, zbog čega se omalovažavaju svi njeni uspesi i zašto je niko ne brani kada joj se preti smrću!

Otvoreno pismo Jelene Karleuše prenosimo u celosti: 

Odakle početi...

Iz srca. Tako je najbolje.

Znate onu izreku "srce me boli zbog"... E mene moje srce boli zbog vas. Slomljeno je. Rođena sam u Beogradu pre 35 godina i sad će 19 godina kako pevam i igram. Nikada mrava nisam zgazila, nikad nisam ubila, ukrala, otela, nikada nikom nisam zlo pomislila, na žuto nisam prošla. Naprotiv, usta su mi se osušila od poziva na mir, ljubav, toleranciju, poštenje. Bavim se muzikom koja nikad nikom zlo nije donela. Udata sam za poštenog, vrednog i uspešnog sportistu, majka sam dve prelepe devojčice. ŽELIM DA ZNAM.... ZAŠTO DOŽIVLJAVAM NAJSTRAŠNIJI MEDIJSKI LINČ, zašto se na najgori mogući način ja omalovažavam, moji uspesi minimiziraju i umanjuju do te mere da to postaje igranje sa vidom, sluhom i zdravim razumom naroda? Šta sam ja to loše učinila? Pevam. Igram. Aman.

(Telegraf.rs)