SAŠA POPOVIĆ: Tanju i Slavicu može samo hit da spase!

- Kad su počele, bile su u fazonu: "Ja sam zvezda, otpevaću pola sata, šta me briga, i to je to". U početku su njihovi nastupi trajali po pola sata, pa sednu da se odmore, pa im nije dobro i tako dalje. Tako ne može - kaže Saša Popović

Čelnik "Grand produkcije" Saša Popović kaže da su Tanja Savić i Slavica Ćukteraš umislile da su zvezde, pevale su po pola sata i zato danas nigde ne nastupaju, te im je potreban veliki hit kako bi se vratile na muzičku scenu.

On tvrdi da su one izuzetne pevačice, ali da su ih greške od pre 10 godina skupo koštale i da sada moraju da se dozovu pameti kako bi uspele.

- Nije to odjednom, već se godinama taložilo. Kad su počele, bile su u fazonu: "Ja sam zvezda, otpevaću pola sata, šta me briga, i to je to". U početku su njihovi nastupi trajali po pola sata, pa sednu da se odmore, pa im nije dobro i tako dalje. Kako jedna, tako i druga. Kako su godine prolazile, videle su kako treba da se bore. Tanjini nastupi prvih godina ne mogu da se mere s njenim nastupima danas - kaže Popović, i dodaje da jedino može da ih spase veliki hit.

Tanja i Slavica su tokom takmičenja bile najbolje drugarice, da bi se potom opasno posvađale i nisu govorile godinama. Nedavno su se pomirile, te je sada, navodno, sve u redu.

(A. Č./ Kurir)