TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Tamara Dragičević kao Lejdi Gaga pobednica prve emisije šoua (FOTO)

Mlada glumica je sjajno imitacijom osvojila nagradu od 1.000 evra koja je donirala udruženju „Zvočnica“, „Institutu za majku i dete“ i Udruženju roditelja dece sa malignim bolestima.

Dugoočekivani muzički šou "Tvoje lice zvuči poznato" konačno je krenuo sa prikazivanjem na Prvoj televiziji. Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović - Skaj Vikler, Željko Šašić i Aleksa Jelić zablistali su na sceni novog šou programa.

Svi učesnici su dali svoj maksimum u imitacijama, a najveće simpatije žirija i takmičara pobrala je glumica Tamara Dragičević. Ona je pobednica prve emisije, a osvojenih 1000 evra donirala je udruženju „Zvočnica“, „Institutu za majku i dete“ i Udruženju roditelja dece sa malignim bolestima.

Pre samog početka, voditeljski dvojac Marija Kilibarda i Petar Strugar otvorili su šou, a posle objašnjenja pravila takmičenja, predstavljeni su stalni članovi žirija: Katarina Radivojević, Marija Mihajlović i Ivan Ivanović, a potom i gostujući član žirija Dragana Mirković. Zatim su i krenule prve imitacije.

Na kraju, najveći broj glasova dobila je Tamara Dragičević. Sledeće nedelje takmičari će imitirati sledeće ličnosti.

Ana Kokić - Pink

Željko Šašić - Dino Merlin i Vesna Zmijanac

Goca Tržan - Dženifer Lopez

Sara Jovanović - Oliver Mandić

Sneki - Jelena Karleuša

Skaj Vikler - Šaban Bajramović

Aleksa Jelić - Toše Proeski

Boris Milivojević - Đorđe Balašević

Knez - Josipa Lisac

Tamara Dragićević - Severina

(Telegraf.rs/Prva.rs)