MIKI: Evo zašto sam pobegao sa "Farme", neću više da glumim budalu! (FOTO)

"Ne želim da budem deo estrade i svega što je postala "Farma". Takav sam, kada mi neko uskrati slobodu, a ja osetim da te stege više ne mogu da izdržim, pucam i odlazim gde mi pada na pamet. Nemam više snage ni volje da budem pred kamerama, i to je presudilo u noći kada sam izašao", rekao je sada već bivši učesnik rijalitija TV "Pink"

Miki Đuričić, koji je u petak pobegao sa "Farme", rekao je da nije mogao da izdrži pritisak na imanju u Lisoviću. Voditelj i pčelar iz Kupinova je za "Naše novine" rekao da će snositi posledice svog postupka prema kompanijama "Pink" i "Emotion".

- Shvatio sam da ne mogu više da izdržim. Dosta mi je da igram igre pred kamerama i glumim budalu. Ne želim da budem deo estrade i svega što je postala "Farma". Takav sam, kada mi neko uskrati slobodu, a ja osetim da te stege više ne mogu da izdržim, pucam i odlazim gde mi pada na pamet. Nemam više snage ni volje da budem pred kamerama, i to je presudilo u noći kada sam izašao. Ja sam iz "Velikog Brata" izlazio dva puta svojevoljno jer je to deo mog karaktera. Dok mi je bilo lepo, bio sam tamo - rekao je Miki za ovaj dnevni list.

- Kada imam novac, puno trošim, ali nikome nisam ostao dužan - kazao je Đuričić, koji je naveo da se povlači iz javnosti i da će se baviti poljoprivredom.

(Telegraf.rs/Naše novine)