RADA MANOJLOVIĆ: Moji nastupi su najposećeniji u Evropi!

"Mislim da u Evropi ne postoji diskoteka u kojoj nisam pevala! Nedavno sam nastupala u Londonu, odakle sam letela za Temišvar, a ne mogu ni da izbrojim koliko sam nastupa imala u Srbiji, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji - pohvalila se Rada

Vrcava pevačica i nekadašnja "Zvezda Granda" Rada Manojlović nesumnjivo puni klubove gde god da se pojavi, u intervjuu za "Novosti" neskromno kaže da su njena gostovanja po inostranstvu najposećenija, da nema diskoteke u Evropi u kojoj nije pevala, ali da smatra da je još rano da održi solistički koncert u Beogradu.

Zgodna i talentovana Rada nikada nema slobodan vikend - između nastupa po klubovima angažovana je na slavljima i svadbama, zbog čega, kako kaže, ima problema sa kičmom i redovno ide na terapije.

- Mislim da u Evropi ne postoji diskoteka u kojoj nisam pevala! Prošle nedelje sam čak nastupala u jednom našem klubu u Londonu, gde je bilo predivno, a odmah posle toga letela sam za Temišvar. Ne mogu ni da izbrojim koliko sam nastupa imala u Srbiji, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, a kad na to dodam privatna slavlja koja pevam između diskoteka, jasno je da je tempo ubitačan - kaže mlada pevačica.

(J. J./Novosti)