SRAMOTA: Hrvatski mediji objavili da Milan nije otac Severininog sina!

Skandalozna tvrdnja glasi: "Srpski biznismen nije otac Severininog sina, već je to neimenovani srpski mafijaš"

Saga o razvodu Severine Vučković i Milana Popovića ulazi u sve prljavije vode, a donji prag sramote dotakli su ipak pojedini hrvatski mediji objavivši da "srpski biznismen nije otac Severininog sina, već da je to u pitanju neimenovani srpski mafijaš".

U hrvatskim medijima pojavila se informacija koja glasi da Milan Popović, navodno, nije otac sina Severine Vučković. Kako piše portal Tjedno.hr, srpski biznismen je glumio supruga i oca deteta hrvatske pevačice kako bi učinio uslugu prijatelju, koji je srpski mafijaš.

- Iz pouzdanih izvora saznali smo da Milan zapravo nije otac Severininog sina i da on ponovno glumi ulogu oca kao što je svojevremeno glumio Severininog muža. Severina se zaista na sudu bori za sina, ali takođe javnosti skriva veliki deo istine. Milan kao što je glumio njenog muža sada glumi Aleksandrovog oca, premda zna ko je pravi otac Severininog sina, čineći uslugu jednom svom prijatelju, navodno srpskom mafijašu, s kojim je Severina takođe bila u vezi. Severina i taj navodni u javnosti još nepoznati pravi otac njenog sina ljubovali su zajedno i kad se sve zakomplikovalo dogovorili su se da pravu istinu prikrije Milan - piše u tekstu na ovom hrvatskom sajtu, pri čemu se priča nastavlja:

Do Severine je bilo juče nemoguće doći, a kako "Informer" saznaje iz izvora bliskih Popoviću, srpski biznismen je navodno bio šokiran povodom ovog teksta, jer je reč o notornoj budalaštini.

(Telegraf.rs/izvor:Tjedno.hr/Informer)