Karleuša tuži Seku, Lukasa i Ivana Ivanovića! (FOTO)

Pevačicin tim advokata podneće krivične prijave protiv Ace, koji je klevete izneo na TV "Pink", kao i voditelja "Prve", koga je tužila već 46 puta, a ovo će biti treći pokušaj da dobije Svetlanu na sudu

Jelena Karleuša odlučila je da presavije tabak i tuži dugogodišnjeg prijatelja Acu Lukasa, Seku Aleksić i Ivana Ivanovića zbog "kleveta na račun njenog imena i dela". Budući da se pevačica povukla iz javnosti do Nove godine, jer radi na singlu koji će izdati krajem decembra, PR tim objavio je saopštenje na društvenoj mreži Fejsbuk.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Opšte je poznato da se javne ličnosti koriste imenom Jelene Karleuše zarad sopstvenog marketinga, a da je Jelenim lik medijima donosi gledanost, čitanost i tiraže. Ipak, postoji ona granica kaoja kada se pređe, postaje linč i nepravda. Kada kontinuirani napadi na jednu ženu, majku i umetnika, koja traje skoro dve decenije i važi za jednog od najtiražnijih i najpopularnijih imena na ovim prostorima, postanu toliko učestali, kolektivni i neljudski, da je jedino rešenje sud - piše na početku saopštenja PR službe.

(A. Č.)