SPEKTAKL U ARENI: Aco Pejović oduševio punu dvoranu, Ceca đuskala uz hitove! (FOTO)

Trosatni koncert obeležio je Acin najlepši dan u životu, a pored najvećih hitova, odlične scenografije, ozvučenja i prskalica, nastup je obeležio i rekordan broj poznatih ličnosti

KONCERT ZA PAMĆENJE! Jedan od najboljih srpskih pevača, Aco Pejović održao je trosatni spektakl u "Kombank areni" i tom prilikom mu je veliki broj poznatih pružio podršku, Ceca, Marija Šerifović, Vesna Dedić, Zvezdan Terzić, Nenad Borovčanin, Predrag Danilović i drugi. Zorica Brunclik, Tozovac i Bora Đorđević bili su gosti, a sve vreme je vladala neverovatna atmosfera.

Koncert je počeo sa pola sata zakašnjenja, a Aco ga je otvorio novom pesmom "Oko mene sve". Scenografija i ozvučenje bilo je na svetskom nivou... Pejović je publiku kratko pozdravio i nastavio sa "Nijedna nije kao ti"... U prvim redovima đuskali su Saša Kapor i Nikolina Kovač, a Petar Mitić se slikao sa obožavateljkama.

I Bora Đorđević je pružio podršku Aci, koji ga je najavio kao pevača koji je neposredno uticao na njegovu karijeru. Publika je potom uživala u pesmama kao "Čeka me taksi" i "Neverna", a Aco je bisom završio koncert i zahvalio se publici što mu je priuštila veliku podršku, rekavši da je ovo bio najbolji dan u njegovom životu.

(Anastasija Čanović)