KNEZ: Osećao sam se kao matori transvestit (FOTO)

"Mogao sam glavu da razbijem. Ništa gore za jednog Crnogorca nego da našminkan hoda na štiklama", rekao je pevač, koji je u prošloj emisiji šoua "Tvoje lice zvuči poznato" imitirao Josipu Lisac

Nenad Knežević Knez  imao je specifičan nastup u drugoj po redu emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", gde se sjajno snašao u ulozi Josipe Lisac. Popularni pevač, koji je prikupio simpatije publike i žirija, priznao je da se osećao, ni manje ni više, nego kao matori transvestit.

- Osim što sam obrijao bradu i brkove nakon 23 godine, morao sam da hodam na štiklama i budem žena. Ne mogu vam opisati kako sam se osećao. U najmanju ruku kao matori transvestit. Mogao sam glavu da razbijem. Ništa gore za jednog Crnogorca nego da našminkan hoda na štiklama - rekao je kroz smeh Knez za "24sata.rs".

Knežević je takođe istakao da mu nijedna nova uloga ne predstavlja, osim izazova, problem, jer sav novac ide u humanitarne svrhe.

Da podsetimo, sledeće subote na programu je treća emisija šoua "Tvoje lice zvuči poznato", a Knez će ovog puta imitirati Džibonija.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)