X FACTOR: Joksimović: Ja sam čovek iz naroda! Kristina Kovač: Ja sam kraljica Elizabeta! (FOTO) (VIDEO)

Članovi žirija popularnog televizijskog formata pecnuli su se međusobno u premijernoj emisiji koja je na programu u utorak 29. oktobra u 21:15 na televiziji "Pink"

U premijernoj emisiji šoua "X Factora", koja je na programu u utorak, 29. 10. u 21:15 na televiziji "Pink", imaćemo priliku da vidimo kako su se  Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jaković i Kiki Lesendrić snašli u ulozi žirija. Već se nagađa ko je srpski Sajmon Kauel, a novi video nam pokazuje prve varnice izmedju Kristine Kovač i Željka Joksimovića.

Željko je bio oštar u odbrani svog stava da kandidati pevaju domaće kompozicije odbrusivši Kristini "Ja sam za razliku od tebe čovek iz naroda!", dok je Kristina priznala da je dežurni zlotvor, a na Željkov komentar ironično je prokomentarisala: " Ja sam kraljica Engleske…".

Inače ovaj poznati di-džej i voditelj trenutno živi u Dubaiju gde na Virdžin radiju (Virgin Radio) ima svoju emisiju u kojoj su gostovale mnoge svetske muzičke zvezde poput grupe "One Direction", pop ikone Džastina Bibera, Dejvida Gete i mnogih drugih.

(Telegraf.rs)