ZORICA KONDŽA: Bravo, Ilma, želim da ti se ispune svi snovi!

- Nakon što sam čula njeno izvođenje, bila sam više nego iznenađena jer sam videla devojčicu, a čula već formiran glas, muzikalnost i veliki talent! - kaže hrvatska pevačica

Fantastičnim izvođenjem numere "Ima jedan svijet", Ilma Karahmet je oduševila gledaoce "X Factora", ali i Zoricu Kondžu, koja u originalu peva ovu pesmu, a hrvatska pevačica kaže da je bila iznenađena sa koliko je zrelosti devojčica iz Kiseljaka otpevala ovako zahtevnu numeru! 

- Iskreno govoreći, kada ste mi rekli da će pesmu "Ima jedan svijet " otpevati devojčica od 13 godina, bila sam skeptična, jer za tako zahtjevnu pesmu treba imati malo više zrelosti i glasa. Nakon što sam čula njeno izvođenje, bila sam više nego iznenađena jer sam videla devojčicu, a čula već formiran glas, muzikalnost i veliki talent! Eto , draga Ilma, od srca želim da ti se ostvare muzički snovi - izjavila je Zorica Kondža.

A koliko je pažnje Ilma izazvala, najbolje pokazuje da je snimak njenog nastupa u "X Factoru" za samo 36 sati na Jutjubu pogledan 815.000 puta!

(Telegraf.rs)