DIVNA: Jelena peva Cecine pesme po kući!

- Ona je veoma emotivno doživela to razdvajanje od dva meseca, jer se nikada nismo na toliko razdvojile. Jedva je dočekala da se vidimo, zagrlile smo se i obe smo se rasplakale - priča Divna

Divna Karleuša, koja je u nedelju izbačena sa "Farme", kaže da se Jelena Karleuša rasplakala kada su se napokon videle nakon dva meseca, kao i da joj je žao što je ušla u rijaliti jer na taj način je Jeleni Golubović pružila priliku da svakodnevno pljuje njenu ćerku.

- Jelena me je sačekala u svojoj kući. Ona je veoma emotivno doživela to razdvajanje od dva meseca, jer se nikada nismo na toliko razdvojile. Jedva je dočekala da se vidimo, zagrlile smo se i obe smo se rasplakale - priča Divna, i dodaje da joj ćerka nije zamerila što je na žurkama na imanju pevala pesme njene velike rivalke Cece Ražnatović.

- Ja pevam Cecine pesme, volim Cecine pesme. To novinari prave tu frku. Ali to je oduvek bilo tako. Još u vreme kad sam vodila radio-emisije, između dve pevačice se pravio rat. To što Jelena ima te privatne stvari s Cecom, to nema veze sa muzikom. Naravno da mi Jelena ne zamera jer i ona pevuši Cecine pesme. Vi imate pogrešnu sliku o Jeleni Karleuši i meni je žao što je tako - navodi Karleuša, i napominje da se pokajala što je ušla na "Farmu" kada je čula da ulazi Jelena Golubović, koja je, kako kaže, opsesivno vezana za Jelenu Karleušu.

- Na taj način sam ćerki napravila pakao od života. Bukvalno sam je servirala na tacni da ova iznosi neistine o njoj. Zbog toga je moja Jelena morala svakodnevno da bude suočena sa tim pljuvanjima, što na "Pinku", što u novinama koje su pisale o tome. Mnogo se sekiram što sam joj to priredila - zaključila je Divna Karleuša.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)