Muzička nostalgija uz odličnu Natali Kol (FOTO)

Ćerka slavnog Net King Kola je publiku u "Domu sindikata" oduševila sjajnim glasom i nastupom u kojem je kombinovala svoje i hitove drugih izvođača

Natali Kol je sinoć nastupila pred oko hiljadu ljudi u "Domu sindikata", a njen prvi koncert u Srbiji je bio prilika da se konačno upoznamo sa ovom odličnom pevačicom i podsetimo na neke od pesama koje su obeležile prethodne tri decenije.

Pesme Natali Kol smo čuli hiljadu puta, uz neke od njih se možda i prvi put poljubili sa devojkom ili dečkom, ali kada se pomene njeno ime, niko te numere ne povezuje sa njom, kao da su uvek nečije druge... To i nije toliko čudno budući da je Natali najpoznatija po obradama kompozicija svog oca, legendarnog Net King Kola, kao i drugih izvođača, od Frenka Sinatre do "Bitlsa".

Nakon što su dosadnjakovići prestali da se šetaju po sali i traže svoje mesto, iako je koncert počeo pre pola sata, publika se polako opuštala i prve slabašne aplauze su, kako se koncert bližio kraju zamenile prave ovacije.

Kolova je regularni deo završila sa numerom "This Will Be (An Everlasting Love)", a na bis je izvela "Oye Como Va" i miks poznatih latino standarda. Sve u svemu, sat i dvadeset minuta da se čovek malo isključi iz svakodnevncice, i uživanje u muzici koju su mnogi u vreme instant hitova, tra-la-la besmislica, zaboravili da postoji.

(A. Novaković)