OD RADE DO KARLEUŠE: Ovo su najbolje noge srpske estrade (FOTO)

Telegraf vam predstavlja domaće VIP cice koje svojim dugim i lepim nogama raspaljuju maštu mnogim pripadnicima muške populacije

Dame srpskog džet seta trude se da svakog dana izgledaju besprekorno. One redovno posećuju teratanu, bave se sportom, vode računa o svom telu, a svojim zanosnim oblinama oduševljaju publiku, kako pored malih ekrana, tako i uživo.

Telegraf vam predstavlja najbolje noge srpske estrade, a na ovoj listi se, između ostalih, nalaze VIP cice kao što su Snežana Babić Sneki, Rada Manojlović, Jelena Karleuša i Marija Kilibarda.

SNEŽANA BABIĆ SNEKI

Ova lista ne bi bila moguća bez ove popularne folk pevačice. Noge Snežane Babić dugačke su neverovatna 133 santimetara i na sceni oduzimaju dah mnogim muškarcima. Super Sneki je svojim atributima nedavno zadivila i žiri šoua "Tvoje lice zvuči poznato", gde i sama učestvuje. Ivan Ivanović, koji je jedan od sudija u navedenoj emisiji televizije "Prva", istakao je da je oduševljen Snežaninim nogama, a isto mišljenje imao je i nekadašnji fudbaler Savo Milošević.

Za kraj, pitamo vas, ko po vama ima najbolje noge na estradi? Vaš odgovor očekujemo u komentarima ispod teksta.

(Telegraf.rs)