Sve za ljubav u "X Factoru" (FOTO) (VIDEO)

Boris Vlahović iz Crne Gore zamolio je produckiju popularnog šoua da dobije snimak nastupa njegove devojke Monike Knezović kako bi joj ga poklonio za godišnjicu njihove ljubavi

LJUBAV NEMA CENU! Kako bi pokazao devojci koliko je voli, Boris Vlahović iz Crne Gore napisao je dirljivo pismo produkciji "X faktora" i zamolio da dobije ceo video-snimak s audicije na kojoj je njegova devojka učestvovala. Boris je imao samo jednu želju: da dobije snimak celog njenog nastupa kako bi ga poklonio svojoj devojci za godišnjicu njihove ljubavi!

Da podsetimo, reč je o Moniki Knezović iz Podgorice, koja je u prošloj epizodi nastupila u "X Factoru". Ova lepa dvadesetogodišnjakinja je nastup, na Eminino insistiranje, posvetila svom momku koji se u jednom trenutku, takođe, našao na sceni ovog popularnog pevačkog takmičenja.

- Monika i ja smo u vezi skoro godinu dana, tačnije danas nam je godišnjica veze. Ona je željno iščekivala "X faktor" audiciju, svaki dan je pričala o tome kako jedva čeka da se prikaže njen nastup, pogotovo zbog toga što je žiri i mene pozvao na scenu. Ipak, njen nastup je skraćen i ona je bila duboko razočarana. Mnogo je volim i ne podnosim da je gledam tužnu, rekao sam sebi da ću učiniti bilo šta, ako treba, i krenuti za Beograd samo da vas zamolim da mi obezbedite čitav nastup i da joj to poklonim na dan kada slavimo godišnjicu ljubavi. Znam da će joj to mnogo značiti i da će biti oduševljena - napisao je u pismu Boris.

(Telegraf.rs)