SAŠA POPOVIĆ: Brena je ličila na trafo-stanicu na početku karijere! (FOTO)

- Kada je Fahreta počela da nastupa sa mojim bendom znala je četiri pesme, a posle je rasturala na nekoliko svetskih jezika. Direktor jednog hotela žalio se da nismo doveli pevačicu, jer je ona bila visoka i krupna - rekao je čelnik "Granda"

Čelnik "Grand produkcije" Saša Popović rekao je da je pevačica Lepa Brena na početku karijere ličila na trafo-stanicu! Naime, Saša je objasnio da je njegov bend tokom 80-ih godina ostao bez pevačice, te ju je zamenila Fahreta koja je tada bila krupna i visoka i direktori hotela u kojima su nastupali nisu voleli njen izgled, jer nije ličila na ženu.

- Moj bend je ostao bez pevačice, koja je bila pravi haos. Njen muž, prvoklasni bokser, nije dozvoljavao da mu se žena bavi pevanjem. Morali smo da nađemo drugu pevačicu, i iz jednog manjeg mesta u kojem smo nastupali preporučili su Brenu. Kada je došla na poslovni razgovor sa drugaricom, pomolio sam se da je drugarica pevačica - rekao je Saša u emisiji kod Ivana Ivanovića.

Bivši harmonikaš, a danas najuticajniji čovek u Srbiji rekao je da je zbog Brene operisao dve kile, jer ju je 15 godina dizao na ramena.

(A. Č.)