ALEKSA JELIĆ: Nisam se osećao seksepilno dok sam glumio Cecu

"Ceca je imala drugačiji fazon, to je bilo više karikiranje, parodija, ali opet sa nekom mojom određenom dozom harizme", bio je odgovor mladog pevača na pitanje da li se osećao seksipilnije kao Ceca ili kao Bijonse

Nakon poslednjeg nastupa Alekse Jelića u šou "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je odneo pobedu, gledaoci, žiri pa čak i njegove kolege ostali su oduševljeni njegovim energijom i talentom.

On je svojom imitacijom pevačice Bijonse „oduvao“ konkurenciju i oduševio gledaoce. Aleksa se tako našao po drugi put u ulozi žene, jer je u prvoj epizodi ovog šoua dobio zadatak da imitira Cecu.

Zato je voditeljka emisije "Vikend sa Vanjom", koja se emituje na Radiju S, morala da ga pita da li se osećao seksipilnije kao Ceca ili kao Bijonse.

- Kad sam bio Bijonse, definitivno. Ceca je imala drugačiji fazon, to je bilo više karikiranje, parodija, ali opet sa nekom mojom određenom dozom harizme. Prvo kostim su bile uske pantalone i jaknica preko toga, pa ona majica... Ovoga puta je ipak bio korset a ja sam se osećao kao da sam go na sceni - rekao je Aleksa.

(Telegraf.rs)