X FACTOR: Milić prestravio žiri, Čačanka fascinirala glasom! (FOTO) (VIDEO)

Četvrtu emisiju obeležili su talentovani i manje talentovani takmičari, dok je Joksimoviću trn u oku bio Miad Hećimović iz Orašja, kome je Željko otvoreno rekao da ga nervira, ali mu je, i uprkos tome, dao DA

Žiri "X Factora" i ove večeri uzdrmao je tlo pod nogama takmičarima iz čitavog regiona, koji su hrabro stali na scenu kako bi dokazali svoje pevačko umeće i tako dosegli slavu velikih zvezda. Emina, Kristina, Kiki i Željko imalu su pred sobom težak zadatak, budući da su večerašnji kandidati bili besprekorni!

U četvrtoj emisiji ovog popularnog takmičenja prvi je nastupio sjajni Lukian Ivanović (20), student iz Banja Luke koji je odmah impresionirao strogi žiri:

- Ovaj kez koji ja imam na licu, mislim da dovoljno govori o tome šta mislim o tvom pevanju! - rekla je Kristina, dok su se Kiki i Željko složili sa njom i Ivanoviću dali DA.

- Toliko si emotivno otpevao ovu pesmu, ti si otplakao ovu pesmu. Poželela sam da je meni pevaš - očarana je bila Emina.

Atmosferu u studiju uzdrmao je maskirani takmičar, koji je sve prisutne ostavio u šoku! Milić Vukašinović, koji se krio ispod maske, nije želeo da iko zna o kome je reč, kako bi žiri mogao nepristrasno da oceni njegovo pevanje. On je izveo svoju numeru na engleskom, međutim, reakcije sudija nisu bile blagonaklone.

Joksimović je prepoznao rokera i dao mu je DA, kao i Emina, dok je Kristina za nastup Vukašinovića istakla da ga ne vidi u današnjoj muzičkoj industriji, a Kiki se složio sa njom.

(J. Jovanović)