TRESLA SE ARENA: Beograđani uglas pevali sa Tonijem Cetinskim, žene mu bacale gaćice na binu! (FOTO)

Pevač sa neodoljivom harizmom šarmirao je prepunu halu pomamljenih žena koje su mu bacale poklone na binu, dok je ona najhrabrija smelo dobacila i svoj crveni donji veš koji je Toni sa osmehom prihvatio i okačio na jednu od kamera

Hrvatski romantik Toni Cetinski je svoj treći koncert u "Kombank arenu" započeo sa pola sata kašnjenja numerom "Umirem 100 puta dnevno", a već od prvih taktova, više od 13.000 posetilaca horski je pevalo sa harizmatičnim pevačem!

Dvadeset pet punih godina blistave karijere pevač je odlučio da proslavi sa beogradskom publikom, a uz fantastično ozvučenje, atmosfera je bila sve užarenija. Osim besprekornim glasom, ovaj popularni pevač publiku je "kupio" i nenadmašnim šarmom, budući da je tokom čitavog koncerta plesao, šalio se i družio se sa publikom, koja je ovom prilikom imala poseban tretman.

Budući da dva puna sata pevanja i skakanja publici nije bilo dovoljno, Cetinski je izašao na bis i žurku nastavio hitovima "Ako to se zove ljubav" i "Kriv", dok su prve suze brojnih žena iz publike pale na balade "23. prosinac" i " Vreme leči sve rane", koje su bile praćene stotinama svetlećih telefona koji su se njihali u publici.

Kamernu atmosferu prekinuo je ponovnim izvođenjem pesme "Umirem 100 puta dvevno", dok je za sam kraj, kako je istakao, sebe počastio izvođenjem pesme Andrea Bočelija "Caruso" od koje se malo ko nije naježio! Pesmu je otpevao iz dva glasa, budući da je jedan glas pevao u ime svoga oca Mirka, a drugi u svoje, te je konstantno menjao tonalitete, čime je pokazao svoje izuzetne vokalne sposobnosti.

(J. Jovanović)