HUMANO: Sara, Dženan, Tropiko bend pevali za Milanu (VIDEO)

U pitanju je numera "Molio sam anđele", koja je posvećena Milani Miljušević, devojci koja je obolela od teškog oblika tumora i kojoj je hitno neophodna operacija

Sara Jovanović, Dženan Lončerević, Tropiko bend i Andrej Ilić snimili su pesmu pod nazivom "Molio sam anđele", koju su posvetili Milani Miljušević, devojci koja je obolela od teškog oblika tumora koji je zahvatio butnu kost i deo karlice.

Milana (22), apsolvent Visoke sportske i zdravstvene škole, dobila je najveće moguće doze hemoterapije, koja nije dala nikakve rezultate, sem teško narušenog imunosistema, a operacija u Srbiji nije moguća sem amputacije noge i jednog dela karlične kosti. Jedini izlaz za Milanu je operacija u Nemačkoj, kojom bi povratila sve funkcije noge koju je zahvatio tumor.

Nažalost, ova operacija košta 110.000 evra, te porodica Miljušević moli sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu da Milana skupi novac za intervenciju koja mora hitno da se uradi, jer je izgubljeno dragoceno vreme zbog pogrešnog lečenja.

(Tekegraf.rs)