SJAJNI DANIEL IZ X FACTORA: Želim da budem kao Toše Proeski! (VIDEO) (FOTO)

- Nigde ne nastupam, a kada ne komponujem, radim na gradilištu da bih preživeo. Sve ovo je za mene veliki šok, velika mi je čast što me porede sa takvim velikanom - kaže Kajmakoski za Telegraf

Talentovani Daniel Kajmakoski iz Struge iz Makedonije, koji živi u Beču, a koji je u sinoćnoj emisiji "X Factorabez teksta ostavio publiku i žiri, još uvek ne veruje da je svojim besprekornim glasom pomerio čitav region!

On za Telegraf kaže da se za muziku nikada nije školovao, da već tri godine radi na gradilištu i da želi da sledi ideju Tošeta Proeskog, dok za vrhunskog pevača Balkana smatra Željka Joksimovića.

Daniel, koji se s porodicom sa šest godina preselio u Austriju, nije očekivao da će ovoliko oduševiti publiku i da će o njemu brujati svi mediji, ali dodaje i da je srećan što je tako i da uživa u pažnji koju je privukao.

- Mislim da mnogo mogu da naučim od Željka, on je veoma uspešan i stabilan pevač, slušam ga od njegovog prvog albuma, i iskreno, bila bi mi čast da sarađujem s njim. Još uvek mi niko nije ponudio saradnju, ali sam čuo da je Emina rekla da bi volela sa mnom da radi. To bi bilo fantastično - poručuje Daniel, koji u Beograd planira da dođe odmah po pozivu produkcije "X Factora".

(J. Jovanović)