ILUZIONISTI STIGLI U SRBIJU: Hudinijev naslednik beži iz zaključanog tanka! (VIDEO)

Upoznajte Endrua Basa, jednog od najomiljenijih iluzionista sveta, čija je specijalnost oslobađanje iz nemogućih situacija

Najprodavaniji šou magije na Zemlji pod nazivom "The Illusionists: Wittness The Impossible" došao je u u Srbiju gde publiku oduševljavaju svojim umećem i talentom.

Ovaj spektakl krenuo je sa prikazivanjem već u dvorani "Spens" (od 26. do 28. novembra, sa početkom u 19 časova), a  od 29. novembra do 1. decembra (sa početkom u 19 časova), beogradska publika će moći da ih posmatra u "Kombank Areni".

Da podsetimo, ulaznice za predstave u Novom Sadu i u Beogradu prodaju se po cenama od 2.200, 2.500, 2.800, 3.000, 3.200, 3.500 i 4.000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajni Spensa i "Kombank Arene".

Sedam neverovatnih iluzionista zaintrigiraće vas magijom i iluzijom koju nikada do sada niste videli. U pitanju je zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija, uključujući napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i prvi put u istoriji - bekstvo iz tankera punog vode.

(Telegraf.rs)