OTKRIVAMO: Manifestacija Beogradski pobednik velika laž, poznati plakali i histerisali iza bine!

Voditelj celog projekta odlučio je da progovori o jednoj od najvećih prevara u organizaciji muzičkih događaja

Muzička manifestacija "Beogradski pobednik", koja se tradicionalno svake godine održava, ove godine je protekla u katastrofalnim uslovima. Naime, kako Telegraf saznaje, organizatori su bili i više nego bahati prema izvođačima, među kojima su bili Rada Manojlović, Šako Polumenta, Neda Ukraden, Stoja, Tina Ivanović, Mile Kitić...

Voditelji nisu smeli da piju vodu puna tri sata, a suze su lile u potocima. Statue su nedavno dodeljene, ali neki učesnici i dalje ne mogu da prežale bačeno vreme, novac i energiju.

Nama se požalio voditelj ove manifestacije Filip Belan, koji tvrdi da je cela organizacija bila katastrofalna, od toga da je pola pevača koji su platili svoje učešće, "izvisilo" za nastup, da ni dinar od honorara nisu ni videli.

- "Beogradski pobednik" je jedna velika laž! Koleginica koja je sa mnom vodila, iako ima porodicu koju izdržava, o svom trošku je stilizovala sebe i platila sve ono što joj je bilo neophodno kako bi nesmetano obavljala rad - iskren je mladi voditelj, koji otkriva i da su Radu Manojlović, koja je kasnila, bukvalno isterali sa bine kako se slučajno ne bi obratila publici.

(A. Č.)