Sergej Trifunović osniva humanitarni fond "Naša deca"

"Mnogo puta smo iznevereni ali srećom, građani još uvek žele da pomognu drugima. Moramo da razvijamo svest građana da treba, mogu i žele da daju za druge, da uzmemo stvar u svoje ruke i pokrenemo državu da se uključi", rekao je poznati glumac

Humanitarni fond za lečenje dece u inostranstvu, koji se lično angažovao u prikupljanju sredstava za pomoć oboleloj deci, zvaće se "Naša deca", najavio je danas poznati glumac Sergej Trifunović.

- Mnogo puta smo iznevereni ali srećom, građani još uvek žele da pomognu drugima. Moramo da razvijamo svest građana da treba, mogu i žele da daju za druge, da uzmemo stvar u svoje ruke i pokrenemo državu da se uključi - poručio je Sergej, gostujući na četvrtom CSR Forumu, konferenciji posvećenoj društveno odgovornom poslovanju kompanija koje je podržao USAID Srbija, preko Instituta za održive zajednice.

Da podsetimo, Trifunović je nedavno u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" apelovao da se pod hitno pomogne maloj Uni Savić, koja je obolela od akutne limfoglasne leukemije i koja treba pod hitno da ode na operaciju.

Sergej je takođe bio gost na humanitarnom koncertu na kome je desetogodišnji Nikola Džoni Ranković svirao za malu Lanu Nikolić.

(Telegraf.rs)