Jelena Bačić Alimpić odlazi sa Pinka!

- Želim da se posvetim drugim planiranim poslovnim obavezama i projektima, pre svega vezanim za književni rad i skoro objavljivanje mog trećeg romana - kaže voditeljka

Jedna od najpopularnijih voditeljki Jelena Bačić Alimpić odlučila je da zbog neizmirenih obaveza prema njoj napusti Televiziju "Pink" i posveti se pisanju knjiga i butiku koji je nedavno otvorila. 

U saopštenju za javnost voditeljka je istakla zašto napušta "Pink" posle skoro 10 godina:

- Posle dugogodišnje poslovne saradnje, obaveštavam javnost o odluci da prekinem poslovni angažman sa RTV "Pink". Televiziju "Pink", čije sam zaštitno lice bila godinama, napuštam poštujući sve odredbe Ugovora o radu, a zbog neizmirenih višegodišnjih obaveza TV Pink prema meni. Želim da se posvetim drugim planiranim poslovnim obavezama i projektima, pre svega vezanim za književni rad i skoro objavljivanje mog trećeg romana. Zahvaljujem se gledaocima emisije "Dobro veče, Srbijo" koja je, kao i moje ranije autorske emisije emitovane na TV "Pink", bila visoko kotirana na rejting-listama gledanosti TV formata. Kompaniji "Pink International" želim puno sreće u budućem radu i poslovnim projektima - izjavila je Jelena Bačić Alimpić.

Ona je dugi niz godina imala zavidan rejting svojih autorskih emisija, kao što su "Bravo šou", "Petkom u dva", "Dobro veče, Srbijo" i mnoge druge.

(Telegraf.rs/Pulsonline)