LJUBA: Izdržavam unuku i ćerku jer su joj muž i otac u zatvoru!

"Naravno da je tačno da sam ja jedina osoba koja izdržava ćerku i njenu bebu Magdalenu. Prvo, zato što je to moja dužnost kao majke, a drugo, zato što osim mene trenutno ne postoji druga osoba koja može da joj pomogne", rekla je bivša farmerka

Kik-bokserka i nekadašnja farmerka Ljuba Pantović Subotić preuzela je brigu o maloletnoj ćerki Aleksandri (17) i njenoj bebi Magdaleni, budući da je njen bivši suprug Karađorđe Subotić od nedavno u pritvoru, a otac njenog unučeta i njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa u zatvoru.

Aleksandra je nakon porođaja želela da prekine svaki kontakt sa majkom, i da svoju bebu gaji kod oca Karađorđa uz finansijsku pomoć bake iz inostranstva. Međutim, kada je Karađorđe nedavno priveden, 17-godišnja Aleksandra obratila se majci za pomoć.

Podsetimo, Čabarkapa se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru gde služi kaznu zbog dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljenog nošenja oružja, dok je Karađorđe nedavno priveden u Kaluđerici pred ćerkom i unukom zbog optužbe za iznudu.

(Telegraf.rs/Blic)