Milan, Andrija, Manda i Sergej na humanitarnom dečijem novogodišnjem koncertu!

Brojne poznate ličnosti, među kojima su Marija Kilibarda, Ivana Zarić, Maja Volk, Boris Milivojević i drugi, nastupiće na novogodišnjoj priredbi kako bi sakupili što više novca u humanitarne svrhe

Popularni glumci Milorad Mandić Manda, Mićko Ljubičić, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Andrija Milošević, Milan Kalinić i Sergej Trifunović samo su neke od poznatih ličnosti koje će prisustvovati, ali i nastupiti na novogodišnjem humanitarnom koncertu za osnovnu školu za decu sa telesnim invaliditetom i decu na bolničkom lečenju "Dr Dragan Hercog".

Koncert će biti održan na sceni "Stamenković" u Ustanovi kulture Palilula (ulica Mitropolita Petra 8, Beograd) u ponedeljak, 16. decembra od 20 časova, a svi koji žele da obraduju svoje najmlađe sjajnim muzičkim programom, a ujedno učestvuju i u humanitarnoj akciji, karte mogu da kupe od 13. do 15. decembra u UŠĆE Shopping Centru. Koncert organizuje "Modern music instructors" rok akademija, a prihod od prodatih ulaznica namenjen je kupovini muzičke opreme kako bi mališani nastavili sa organizovanjem priredbi za svoje vršnjake.

Voditelji koncerta biće Ivan Zarić, glumac, i Iva, članica dramske sekcije škole "Dr Dragan Hercog". Priredbi će prisustvovati i popularne voditeljke Nataša Ristić, Ivana Zarić, Marija Kilibarda, Maja Volk, Irina Radović, i voditelj Voja Nedeljković.

(Telegraf.rs)