Maja Marijana pobegla od muža!

"Veoma je utučena. Najzad je prekinula svaki kontakt sa Mladenom! Na sve načine se trudila da spase brak, čak mu se i vratila posle batina, ali je na kraju shvatila da nema budućnost", ispričao je pevačicin prijatelj

Pevačica Maja Marijana ponovo je odlučila da napusti svog supruga Mladena Šmakića, par meseci nakon što mu je oprostila to što ju je pretukao, zbog čega je završila u Urgentnom centru!

Pevačica i njen suprug, nakon skandala koji je odjeknuo u medijima, izgledili su odnose, međutim, to nije bilo dovoljno da par nastavi da funkcioniše, te su brojne nesuglasice dovele do konačnog prekida ljubavnog, ali i poslovnog odnosa!

Folkerka je sa njim prekinula saradnju, te na nastupe i snimanja sada ide bez menadžera, i po svoj prilici, moraće da potraži drugog.

- Maja je veoma utučena. Najzad je prekinula svaki kontakt sa Mladenom, a sve ređe ga spominje. Bilo joj je teško da se rastane od njega, iako su njihovi odnosi veoma poljuljani. Na sve načine se trudila da spase brak, čak mu se i vratila posle batina, ali je na kraju shvatila da nema budućnost - ispričao je pevačicin prijatelj.

Maja, kao ni njen suprug nisu bili dostupni za komentar.

(Telegraf.rs/Blic)